Tarjoamme tavallisten fonttikokoelmiemme lisäksi myös kattavan valikoiman viivakoodi-fontteja, niin työpöytä- ja taittokäyttöön kuin liitettäväksi osaksi sovellusta.

Viivakoodifonttimme mahdollistavat sen, että koodin tuottaminen onnistuu kaikilta työasemilta ilman vaikeita välivaiheita. Fontit ovat saatavilla lähes kaikille normaalialustoille; PC, Windows ja MAC, Unix & Mainframe ja tarjolla olevat formaatit kattavat kaikki yleisimmät käyttökohteet; TrueType, Postscript, PCL jne.

Retail-paketti  
Fonttipaketti sisältää: EAN 8, EAN 13, UPC A & UPC E, sekä Addon 2 ja Addon 5 -laajennokset. Lisäksi paketti toimitetaan varustettuna erillisellä koodaussovelluksella, DLL-kirjastoilla, (Excel, Access, Word), sekä Crystal Reports rajapinnalla ja yleisellä koodausohjeistolla.
Päivittäistavarakaupan viivakoodikokoelma

Kokeile käytännössä:
PC Demo
Mac Demo

Kaikki fonttipakettimme sisältävät Postscript -versiot, (PC: Truetype) kyseisen koodin fonteille, fontteja on paketeissa 2-12 kpl:tta koodista riippuen. Viivakoodista toimitetaan automaattisesti sekä numeeriset ja luettavat versiot, että peruskoodi.

Asennussovellus asentaa automaattisesti tarvittavat macro-/DLL-laajennokset käyttöösi. Koodipaketista riippuen myös .NET ja Active-X -komponteille tarjotaan laajennettu tuki.

DLL ja .NET komponentit mahdollistavat tekstin geneerisen koodauksen viivakoodeiksi.

Huom! Fontit eivät toimi ilman ohjelmistolaajennoksia, koodien syöttäminen suoraan numeerisesta tiedosta viivakoodiksi ei ole mahdollista.

Peruslisenssi sisältää viiden työaseman käyttöoikeuden, sekä luvan fonttien liittämiseen jaeltavaksi ei-kaupallisten dokumenttien mukana, (pdf, gif, www).

 
Aztec
2D Viivakoodi Aztec -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto.
 
Code 128
Viivakoodi Code 128 (EAN128)-fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto. Code subset A, B, C sisältyvät pakettiin.
Käyttö: Pankki- ja valmistajakoodi, EAN128, UCC128
 
Code 39
Viivakoodi Code 3 of 9, (C39) -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto.
Käyttö: Pankki- ja valmistajakoodi.
 
DataMatrix
2D Viivakoodi DataMatrix -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto
 
Ean 13
Viivakoodi EAN13 -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto.
Päivittäistavarakaupan viivakoodifontti, ISBN
 
Ean 8
Viivakoodi EAN 8 -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto.
Päivittäistavarakaupan viivakoodifontti
 
Interleave 2 of 5
Viivakoodi ITF 2 of 5 -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto
 
OCR A
OCR-A Optical Character Recognition Font
 
OCR B
OCR-B Optical Character Recognition Font.
 
PDF417
2D Viivakoodi PDF417 -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto
 
UPC A
Viivakoodi UPC A -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto
 
UPC E
Viivakoodi UPC E -fonttipaketti koodaussovelluksella, DLL-kirjastot; Excel, Access, Word, rajapinta Crystal Report -sovellukseen ja yleinen koodausohjeisto
 
Optical - OCR, MICR, CMC7
Optical Font Recognition -fonttikokoelma. Sisältää: OCR-A, OCR-B, MICR (E13B) & CMC-7 -fontit.
 

 

 

ror | sitemap | ff-ror | ff-sitemap